MUNTANYA, MOMENTS, NATURA, SENSACIONS, RACONS, HISTÒRIES.


                                                                                                                                                                                                                                           

PortafolisPaisatges


Caminar per la muntanya permet gaudir de la natura que ens envolta, d’espais, de moments únics i, sobretot, del paisatge. La fotografia em possibilita guardar aquests moments. Permet obtenir unes imatges que després podré reviure i compartir amb els amics, amb vosaltres, tot dins d’aquesta gran comunitat, la gran comunitat de la xarxa. Veure les imatges.RUTES


M’agraden les rutes noves i els camins solitaris. Preferisc propostes amb atractius naturals, històrics i paisatgístics. Normalment, trie rutes circulars amb certa exigència física.

 

No obstant això, aquest projecte no tracta de explicar ni detallar les rutes que he fet, més bé és un vehicle per a transmetre sensacions. Veure rutes.HISTÒRIES


La muntanya i el viatges comporten una gran quantitat de moments de convivència; a més, donen l’oportunitat de conèixer gent, noves formes de vore el món i de viure.

 

M’agradaria que aquest projecte siga un vehicle capaç de transmetre aquestes vivències. Veure històries.

                             Natxo Martínez


Mai m'he considerat un muntanyenc, ni alpinista, ni escalador. Sempre he pensat que la meua passió és viatjar, això sí, viatjar per les muntanyes. M'agrada disfrutar del camí i no tant dels cims exprés, dels preparatius fullejant mapes o ressenyes d'internet més que dels viatges organitzats sense opció a sorpreses.