MUNTANYA, MOMENTS, NATURA, SENSACIONS, RACONS, HISTÒRIES.


Sobre Muntanya Verda


Muntanya Verda neix com a vehicle per a expressar les sensacions i les experiències que la muntanya m’ha proporcionat. Segurament, alguns buscareu ressenyes o dades pràctiques per realitzar les vostres excursions, eixides o rutes; però, això no és l’objectiu d’aquest blog. Es tracta, en canvi, d’un blog d’experiències, d’emocions, per a compartir imatges, paisatges, records…

 

Aquest entusiasme per la muntanya m’ha portat a fer una recerca de llocs, de serralades i cims. sempre buscant espais i planificant eixides inèdites. La persistència en conèixer noves muntanyes m’ha permès també descobrir nous indrets, gents i cultures. M’he meravellat amb les muntanyes gregues, els paisatges d’Escòcia, l’Ararat, el Toubkal o el Cotopaxi a l’Equador, però, també amb les muntanyes més properes del Solsonès, la Marina, el Comptat, el Berguedà, la Garrotxa, l’Alcoià i com no de la Serra de Crevillent, la meua serra.

                             Natxo Martínez


Mai m'he considerat un muntanyenc, ni alpinista, ni escalador. Sempre he pensat que la meua passió és viatjar, això sí, viatjar per les muntanyes. M'agrada disfrutar del camí i no tant dels cims exprés, dels preparatius fullejant mapes o ressenyes d'internet més que dels viatges organitzats sense opció a sorpreses.